Vilkår og betingelser

Fredrik Bagger ApS
Organisasjonsnummer: 36059567
Grønnegade 36
1107 København K
Danmark
E-post: Info-NO@frederikbagger.com

Hvis du ønsker å diskutere eventuelle problemer knyttet til bestillingen din, ønsker å finne ut mer om merkevaren, eller bare ta en prat, kan du sende oss en e-post på info-no@frederikbagger.com

 

Introduksjon

Disse brukervilkårene regulerer dine kjøp fra, og din bruk av, nettstedene www.frederikbagger.com/no og utgjør en kontrakt mellom deg og Frederik Bagger ApS (36059567), Grønnegade 36, 1107 København K, Danmark (heretter kalt «FB»). Ved å foreta et kjøp fra, og bruke, dette nettstedet gir du samtykke til disse brukervilkårene. Vennligst sørg for at du har lest og forstått disse brukervilkårene når du bruker nettstedet vårt.
Klikk på avkrysningsboksen «Jeg aksepterer» under betalingsinformasjonen i kassen hvis du godtar disse vilkårene. Vi informerer om at hvis du nekter å godta disse vilkårene, vil du ikke kunne bestille noen produkter fra nettstedet vårt.

0. Bekreftelse

Bestillingen din utgjør et tilbud til oss om å kjøpe og betale for et produkt. Alle bestillinger er underlagt aksept av oss, og vi vil bekrefte en slik aksept til deg ved å sende deg en e-post som bekrefter at produktet har blitt sendt («forsendelsesbekreftelse»). Kontrakten mellom oss («kontrakt») vil først bli opprettet når vi sender deg forsendelsesbekreftelsen. Vi anbefaler at du lagrer denne e-posten for å lette eventuell fremtidig kontakt med kundeservice. Ordrebekreftelsen (kvittering) er også et kjøpsbevis.
Kontrakten gjelder kun de produktene som vi har bekreftet i forsendelsesbekreftelsen. Vi vil ikke være forpliktet til å levere andre produkter som kan ha vært en del av bestillingen din, til forsendelsen av slike produkter har blitt bekreftet i en separat forsendelsesbekreftelse.
Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du legger inn etter eget skjønn.

1. Betaling

Du kan betale med enten kreditt- eller debetkort. Altapay banktjenester håndterer alle våre banktransaksjoner. FB lagrer ikke noen kredittkortnumre.

1.1 Betaling med kort

Betal med Visa, AMEX eller Mastercard trygt via internett. Betalingen din håndteres av Altapay med sikker kryptering og under strenge bankstandarder. Kortopplysningene dine sendes direkte til banken og kan ikke leses eller åpnes av andre enn banken din. Det påløper ingen ekstra kostnad for kortbetalinger med mindre kundens bank belaster kunden et gebyr. Når du betaler med kreditt-/debetkort, gjelder vilkårene så snart korttransaksjonen er godkjent. Hvis ingen betaling er mottatt etter at du har foretatt en bestilling, kan FB automatisk annullere bestillingen din.

2. Kampanjekoder

Kampanjekoder skal angis under betalingsprosessen for å være gyldige. Forsøk på å legge inn en kampanjekode etter kjøpet vil ikke være gyldig.

3. Avgifter

Alle priser som vises på nettstedet FB, www.frederikbagger.com/no, er inklusive moms, i henhold til gjeldende lovgivning.
Vær oppmerksom på at hvis en bestilling sendes til en leveringsadresse utenfor EU, kan du være underlagt importavgifter og andre avgifter, som må betales når forsendelsen ankommer leveringsadressen din. Du vil være ansvarlig for betaling av slike importavgifter og eventuelle andre avgifter. Merk at FB ikke har kontroll over disse kostnadene, og siden disse kostnadene er forskjellige fra land til land, kan FB ikke forutsi disse beløpene. FB anbefaler deg å kontakte det lokale tollvesenet for å få ytterligere informasjon.

4. Bestilling og retur

Bestillinger gjort i en annen persons navn uten samtykke fra personen det gjelder, vil bli anmeldt til myndighetene. FB forbeholder seg retten til å endre prisene og korrigere feil prissetting på alle bestillinger og sluttsalg. Hvis det viser seg at en pris er feil, kan det føre til at FB avbryter kjøpet og gir deg refusjon på beløpet du har innbetalt på best mulig måte. Dette kan gjøres når som helst.

Forbrukere kan returnere bestillingen innen 30 dager fra den ble mottatt. Denne retten gjelder kun hvis esken som produktet lå i, samt den opprinnelige innpakningen returneres i samme stand som den ble mottatt. FB har rett til å kreve tilleggskostnader dersom returen ikke oppfyller disse kriteriene. Hvis forbrukerne benytter seg av returretten, skal de kontakte FB for å få opplyst om hvilken adresse produktet skal returneres til.

Hvis du mottar et produkt som har blitt skadd under transport, må du ta kontakt med FB innen 14 dager for å få informasjon om kompensasjon. Forhåndsbetalte etiketter levert av FB til kunden må brukes innen 14 dager etter opprettelsen av forsendelsesetikettene. FB har rett til å nekte eventuelle returer gjort etter denne tidsrammen.

5. Garanti

Garantiperiode: 10 år fra kjøpsdato. Denne garantien dekker produksjonsfeil på produktet, eller garanti mot uklare glass.
Andre deler enn de ovennevnte dekkes ikke av denne garantien. For å gjøre krav på erstatning i henhold til denne garantien, ber vi deg om å fylle ut kontaktskjemaet som du finner på siden kalt «Kontakt oss». I e-posten må du oppgi navn, adresse, ordrenummer og en detaljert beskrivelse av problemet. Til slutt skriver du «Bruk av garanti» som emne i e-posten eller brevet.
Denne garantien dekker gratis bytte i samsvar med vilkårene i garantien og innenfor gitte grenser. Garantien skal ikke redusere kundens rettmessige krav.

6. Personvernerklæring

Vi vil behandle personopplysningene dine konfidensielt og vil kun bruke dem i samsvar med personvernerklæringen vår (se punkt 2). I tillegg vil vi behandle opplysningene dine i samsvar med personvernerklæringen vår (se punkt 2). Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du i slik behandling, og du garanterer at alle data som er oppgitt av deg, er nøyaktige.
Når du handler på dette nettstedet, vil vi be deg om å oppgi personlige opplysninger for at vi skal kunne identifisere deg, for eksempel navn, e-postadresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, kredittkort eller annen betalingsinformasjon. Vi bekrefter at opplysningene blir oppbevart av oss i samsvar med registreringen vi har hos Datakommisjonærens kontor.

7. Produkt

FB har rett til å endre priser, inkludere tilleggsavgifter og endre produktinformasjon som produktbilder og tilbud uten varsel. Produktbildene og informasjonstekstene som er tilgjengelige beskriver produktet så godt som mulig. Vi forbeholder oss retten til eventuelle feil som kan vises på siden, og kan ikke garantere at alle bilder nøyaktig reflekterer hvordan selve produktene faktisk ser ut. Bildene kan variere ut ifra fargeinnstillingene på datamaskinen din. Alle bilder skal kun anses som illustrasjoner, og garanterer ikke korrekt utseende og kjennetegn.

8. Levering og avbestilling

Bestillingen din vil normalt bli levert innen 5–7 virkedager etter at du har lagt inn bestillingen din. I alle tilfeller vil bestillingen bli oppfylt innen 30 dager etter datoen for forsendelsesbekreftelsen, med mindre det foreligger spesielle omstendigheter.

FB: Innenfor Norge
Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 899 NOK innenfor Norge via pakkeshops.

Du har også muligheten til å sende bestillingen din med Bring.

Våre leveringspriser i Norge er:
– Levering til pakkeshop – 79,95 NOK (Gratis ved bestillinger over 899 NOK)

Leveringstiden vår er 5–7 dager, med mindre annet er angitt.

Merk: I travle perioder, dvs. Black Friday, helger og juleferien, kan det være leveringstiden være noe lenger.

Vi vil sende deg en e-post så snart bestillingen er sendt.
FB sender til hele verden. Leveransene gjøres i samarbeid med posttjenestene og deres samarbeidspartnere. Du har rett til å annullere kjøpet og returnere leverte varer ved å kontakte FBs kundeservice eller bruke kontaktskjemaet på FBs nettsted innen 30 dager etter mottak av varene. Forutsetningen er at varene ikke er pakket ut og er i samme tilstand som da du mottok dem. Kunden er imidlertid ansvarlig for risikoen ved å transportere de returnerte varene til FB.
I tilfelle du som kunde mener at leveringen er forsinket på en slik måte at du ikke lenger ønsker å motta bestillingen, er det ditt ansvar å avbestille bestillingen. I tilfeller der bestillingen er sendt, er kunden pålagt å motta bestillingen. Avbestilling er ikke gyldig før kunden har bekreftet med FB via en av kontaktmetodene på kontaktsiden. Hvis et produkt har utgått, har FB rett til å annullere kjøpet og refundere det innbetalte beløpet til kunden. FB vil varsle kunden om en erstatning eller et tilsvarende produkt hvis tilgjengelig.

9. Klagevilkår

Som kunde er det viktig at du kontrollerer varene / produktene når du mottar leveringen slik at du kan sjekke at produktene er i god stand / ikke er skadd. Hvis produktet ditt har fått skader under transporten, synlige eller skjulte, må du gi beskjed om dette så snart som mulig til transportøren. Hvis du mottar en vare og oppdager at den er skadd, eller hvis den ikke tilsvarer det produktet du bestilte, må du også kontakte oss innen 14 dager fra du mottok produktet.
Eventuelle klager skal sendes til vår kundeservice gjennom en av kontaktmetodene på kontaktsiden. Vennligst oppgi bestillingsnummeret og årsaken til at du klager, så tar vi kontakt med deg snarest mulig (normalt innen 24–48 timer). Samme prosedyre gjelder for returer. Defekte produkter som returneres til FB, må behandles som om de var feilfrie. Det er svært viktig at produktet er godt innpakket når du returnerer det til oss slik at det ikke får skader under transporten. FB forbeholder seg retten til å bytte ut defekte varer med et produkt av samme modell.  Hvis varen er utgått, vil kunden få pengene tilbake.

10. Ansvar

FBs ansvar for feil i forbindelse med levering er begrenset til eksisterende salgsbetingelser. FB har ikke noe direkte eller indirekte ansvar for eksempelvis, men ikke begrenset til, inkompatibilitet, leveringsforsinkelser, driftsstans, tap av data, merarbeid eller annen økonomisk skade.
Vi garanterer at ethvert produkt som er kjøpt fra oss gjennom nettstedet vårt, vil være av tilfredsstillende kvalitet og rimelig egnet for alle formål som produkter av slik type vanligvis leveres for, og vil forbli slik i 24 måneder fra leveringsdato.
Vårt ansvar for tap du lider som et resultat av at vi bryter denne avtalen, er strengt begrenset til kjøpesummen for produktet du kjøpte.

Dette utelukker ikke eller begrenser på noen måte vårt ansvar:
- For dødsfall eller personskade forårsaket av vår uaktsomhet
- For svindel eller uriktig informasjon, eller
- For eventuelle saker der det ville være ulovlig for oss å utelukke, eller forsøke å utelukke, vårt ansvar.
- Vi er ikke ansvarlige for indirekte tap som er en følge av hovedtapet eller hovedskaden, inkludert, men ikke begrenset til:
- Tap av inntekt eller omsetning
- Tap av forretningsmulighet
- Tap av fortjeneste eller kontrakter
- Tap av forventede besparelse
- Tap eller korrupsjon av data eller
- Unødvendig bruk av leder- eller kontortid
- Kontraktbrudd, forårsaket ved forvoldt skade (inkludert uaktsomhet) eller på annen måte, selv om det var forutsigbart.

11. Bruk av nettsted

Nettstedet er levert på en «som det er» og «som tilgjengelig» basis uten noen krav om representasjon eller godkjenning, og vi gir ingen garantier, verken uttrykkelig eller underforstått, i forhold til nettstedet og bruken av det. Du erkjenner at vi ikke kan garantere og ikke kan være ansvarlig for sikkerheten eller personvernet til nettstedet og alle opplysninger gitt av deg. Du må bære risikoen forbundet med bruk av internett.

Selv om vi vil forsøke å sikre at materialet som er inkludert på nettstedet er riktig, anerkjent og av høy kvalitet, kan vi ikke ta ansvar hvis dette ikke er tilfellet. Vi vil ikke være ansvarlige for eventuelle feil eller unnlatelser eller for resultatene som er oppnådd ved bruk av slik informasjon eller for tekniske problemer du kan oppleve på nettstedet. Hvis vi blir informert om eventuelle unøyaktigheter i materialet på nettstedet, vil vi forsøke å rette opp i dette så snart vi kan.

Spesielt fraskriver vi oss alle forpliktelser i forbindelse med følgende:
Nettstedets inkompatibilitet med utstyret ditt, programvaren din eller telekommunikasjonslenkene dine

Tekniske problemer, inkludert feil eller avbrudd av nettstedet
Uegnethet, upålitelighet eller unøyaktighet på nettstedet og
At nettstedet ikke oppfyller kravene du har til det. I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, samtykker du i at vi ikke vil være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for eventuelle følgeskader eller tilfeldige skader (begge vilkårene inkluderer, uten begrensning, rent økonomisk tap, tap av fortjeneste, tap av forventede besparelser, bortkastede utgifter, tap av personvern og tap av data) eller eventuelle andre indirekte skader, dokumentert erstatningskrav eller straffeerstatning som oppstår som følge av eller er relatert til din bruk av nettstedet.

12. Force majeure
FB skal være fritatt for erstatningsansvar og andre straffer dersom utførelsen av kontrakten hindres, hemmes eller forsinkes på grunn av forhold som ligger utenfor vår kontroll. Utløsende faktorer kan inkludere statlige inngrep, nye/endrede lover, mangel på statlig eksistens, krig, brann, oversvømmelse, streik, forbud, restriksjoner, sabotasje, dårlig transport, værforhold, mangel på levering fra leverandør eller dersom selskapet er utsatt for kriminell aktivitet som påvirker aktiviteter.

13. Retningslinjer for bruk av nettstedet og immaterielle rettigheter

(A) SIKKERHET
Du har forbud mot å bryte eller forsøke å bryte sikkerhetstiltakene på nettstedet, inkludert, uten begrensning:
1. Å bruke et falskt passord eller et som tilhører en annen bruker eller skaffe deg tilgang til data som ikke er ment for brukeren eller innlogging på en server eller konto som denne brukeren ikke har tillatelse til å få tilgang til
2. Å fjerne et passord eller tillate at en tredjepart bruker et passord eller unnlate å varsle oss hvis et passord har blitt kompromittert
3. Forsøk på å undersøke, skanne eller teste sårbarheten til systemet eller nettverket eller bryte sikkerhets- eller autentiseringstiltak uten riktig autorisasjon
4. Forsøk på å forstyrre tjenesten til enhver bruker, vert eller nettverk, inkludert, men ikke begrenset til, overbelastning, «oversvømmelse», «mailbombing» eller «krasj»
5. Sende uønsket e-post, inkludert kampanjer og/eller annonsering av produkter eller tjenester
6. Forfalske en TCP/IP-pakkeoverskrift eller enhver del av toppteksten i en e-post- eller et innlegg i en nyhetsgruppe, eller
7. Kapre hele eller deler av innholdet på nettstedet, slette eller endre innhold på nettstedet, distribuere sprettopp-meldinger eller reklame, kjøre eller vise dette nettstedet eller noe innhold i rammer eller på liknende måter på et annet nettsted, eller lenke til nettstedet eller en side på nettstedet, uten vår spesifikke skriftlige tillatelse.

(B) GENERELLE REGLER
Du samtykker i å bruke nettstedet kun for lovlige formål og kun for ditt eget personlige, ikke-kommersielle bruk. Du kan ikke bruke nettstedet til å overføre, sende, laste ned, distribuere, kopiere, offentliggjøre, lagre eller ødelegge materiale (a) i strid med gjeldende lov eller forskrift, (b) på en måte som vil krenke opphavsrett, patent, varemerke, forretningshemmeligheter eller andre immaterielle rettigheter, eller som bryter personvern eller publisitet eller andre personlige rettigheter til andre, eller (c) som er injurierende, uanstendig, støtende, truende, ærekrenkende, fornærmende eller hatefullt.

(C) BRUDD
Vi kan etter eget skjønn avgjøre om en bruk bryter disse reglene, og handle slik vi anser hensiktsmessig ved et eventuelt brudd. Brudd på system- eller nettverkssikkerhet kan medføre sivil- eller strafferettslig ansvar. Vi vil undersøke hendelser som kan innebære slike brudd, samarbeide med og gi informasjon til politimyndigheter for å identifisere og påtale brukere som er involvert i slike overtredelser.

14. Innhold på nettstedet

Med mindre annet er angitt, er alt materiale, inkludert bilder, illustrasjoner, design, ikoner, fotografier, lyd, videoklipp, tekst, brukerens sanseopplevelse, layout, grafikk, meldinger, filer, dokumenter, skrift og annet materiale som vises som en del av nettstedet (samlet kalt «Innhold») uansett om det offentliggjøres eller er privat overført, samt alle avledede verk, eiendomseide, kontrollert, lisensiert og skal brukes med tillatelse fra FB-eieren av Frederik Bagger Brand og/eller dets morselskaper, datterselskaper og tilknyttede selskaper (samlet kalt «FB») eller andre parter som har lisens til eller på annen måte fått tillatelse til at materialet deres brukes av FB. Nettstedet som helhet og dets innhold er beskyttet av opphavsrett, varemerke, helhetsinntrykk og andre lover, og alle verdensomspennende rettigheter, eiendomsrett og interesse i og til nettstedet og dets innhold eies av FB eller skal brukes med tillatelse. Frederikbagger.com/no, FB, Frederik Bagger-logoene, og andre varemerker som vises på dette nettstedet, er varemerker som tilhører FB eller er lisensiert til eller brukt med tillatelse fra eieren av FB. Du samtykker i å ikke vise eller bruke slike varemerker uten skriftlig tillatelse fra FB. FB fraskriver seg enhver eierinteresse i andre varemerker, servicemerker, logoer, slagord, domenenavn og merkenavn enn sine egne.

Innholdet på nettstedet, og nettstedet som helhet, er utelukkende ment for personlig, ikke-kommersiell bruk av brukerne av nettstedet og kan ikke brukes på andre måter enn det som er tillatt etter disse brukervilkårene. Du kan dele innhold fra nettstedet med bruk av lenker til sosiale medier (dvs. «Del:» «Pin It» og «Tweet») som er oppgitt på nettstedet vårt. Du kan også dele innhold fra nettstedet via e-post ved hjelp av vår lenke «Send denne lenken via e-post til en venn». Du kan laste ned eller kopiere innholdet og annet nedlastbart materiale som vises på nettstedet, men kun for personlig bruk. Ingen rett, eiendomsrett eller interesse i nedlastet materiale eller programvare overføres til deg som et resultat av slik nedlasting, deling eller kopiering. Bortsett fra det som er nevnt ovenfor, kan du ikke reprodusere, republisere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, distribuere (inkludert e-post eller andre elektroniske midler), offentliggjøre, modifisere, lage avledede verk fra, selge eller delta i noe salg av, eller utnytte på noen måte, helt eller delvis, noe av innholdet, nettstedet, eller annen relatert programvare uten skriftlig forhåndssamtykke fra FB eller eieren av slikt materiale. Ingenting på dette nettstedet gir eller skal tolkes som å gi, noen lisens eller rett til å bruke, underforstått eller på annen måte, varemerker, varenavn, servicemerker, helhetsinntrykk, opphavsrettsbeskyttet eller annet proprietært materiale som vises på dette nettstedet uten etter skriftlig samtykke fra FB eller eieren av slike materiale. Alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt heri av FB til deg, er forbeholdt FB og/eller dets lisensgivere. Tredjeparts varenavn, produktnavn og logoer, som finnes på dette nettstedet, kan være varemerker eller registrerte varemerker som tilhører sine respektive eiere.
Informasjonen som presenteres på eller gjennom nettstedet, gjøres kun tilgjengelig for generelle informasjonsformål. Vi kan oppdatere innholdet på dette nettstedet fra tid til annen, men innholdet er ikke nødvendigvis fullstendig eller helt oppdatert. Alt materiale på nettstedet kan være utdatert til enhver tid, og vi er ikke forpliktet til å oppdatere slikt materiale.

15. Brukerinnhold
Nettstedet frederikbagger.com/no kan inneholde brukergenerert innhold fra for eksempel sosiale media. FB gjør ikke krav på eierskap over rettigheter til slikt innhold (bilder og videoer osv.) Og tar ikke noe juridisk ansvar for det. Hvis du mistenker brudd på opphavsretten, eller andre rettigheter, eller på annen måte føler deg krenket av slikt innhold, vennligst kontakt vår kundeservice.

16. Anmeldelser
Hvis du sender inn en anmeldelse, gir du oss en ikke-eksklusiv, royaltyfri, evigvarende, ugjenkallelig og fullt ut underlisensierbar rett til å anvende, reprodusere, modifisere, tilpasse, publisere, oversette, lage avledede verk fra, distribuere og vise slikt innhold over hele verden gjennom alle medier.
Du gir FB og dets underlisenshavere retten til å bruke navnet du sender inn i forbindelse med slikt innhold, hvis de velger det.
Du samtykker i at du ikke kan frasi deg retten til å bli identifisert som forfatter av slikt innhold og din rett til å protestere mot nedsettende behandling av slikt innhold.

Du samtykker i å utføre alle ytterligere handlinger som er nødvendige for å perfeksjonere noen av de ovennevnte rettighetene gitt av deg til FB, inkludert utførelse av avtaler og dokumenter, etter forespørsel fra FB.
Du erklærer og garanterer at du eier eller på annen måte kontrollerer alle rettighetene til innholdet du legger ut, som på datoen da innholdet eller materialet ble sendt til FB: Innholdet og materialet er nøyaktig
Bruk av innholdet og materialet du oppgir bryter ikke gjeldende FB-retningslinjer og vil ikke forårsake skade på noen person eller enhet (inkludert at innhold eller materiale ikke er ærekrenkende). Du samtykker i å holde FB skadesløs for alle krav fra en tredjepart mot FB som oppstår som følge av eller i forbindelse med brudd på noen av disse garantiene.

17. Lenker til andre nettsteder
I den grad dette nettsteder inneholder lenker til eksterne tjenester og ressurser, inkludert andre nettsteder som FB ikke eier, driver eller kontrollerer, skal eventuelle anliggender vedrørende slike tjenester eller ressurser, eller en lenke dertil, rettes til den eksterne tjenesten, ressursen eller nettstedet. Slike lenker leveres kun som en bekvemmelighet for deg. Hvis du klikker på disse lenkene, vil du forlate dette nettstedet. FB gir ingen erklæring eller garantier vedrørende disse sidene og er ikke ansvarlig for innhold, informasjon eller annet materiale på eller tilgjengelig fra andre nettsteder som ikke eies, drives eller kontrolleres av FB. Din kobling til dette nettstedet, eksterne sider eller andre nettsteder skjer på egen risiko og uten samtykke fra FB.

18. Eiendomsforbehold
Alle produkter forblir FBs eiendom til betalingen er gjennomført i sin helhet.

19. Svindel
All svindel anmeldes til myndighetene og FB forbeholder seg retten til å annullere kjøpet dersom det fattes mistanke om bedrageri.

20. Gjeldende lov og jurisdiksjon
Disse vilkårene og din bruk av nettstedet www.frederikbagger.com/no er underlagt dansk lov. I den grad loven tillater det, skal danske domstoler ha eksklusiv jurisdiksjon over enhver tvist som følge av disse brukervilkårene og din bruk av nettstedet, underlagt FBs rett til å straffeforfølge en bruker på hans/hennes bosted.

21. Oppsigelse
FB forbeholder seg retten til å avslutte kontoen din og/eller din bruk av nettstedet www.frederikbagger.com/no etter eget skjønn. For eksempel, hvis FB mistenker at du har brutt disse brukervilkårene. Slik oppsigelse kan gjøres uten forvarsel.

22. Endringer
FB kan revidere disse brukervilkårene fra tid til annen. Hver gang du bestiller et produkt fra oss, vil de gjeldende betingelsene alltid gjelde for avtalen mellom deg og FB. Du bør derfor regelmessig besøke denne siden for å se gjennom de gjeldende vilkårene du er bundet til.