Gavetips: Finn de beste gavene til enhver anledning

Frederik Bagger
Fargerike krystallglass fra Frederik Bagger

Har du begynt å planlegge julehandelen? Er en bursdag like rundt hjørnet? Kanskje du prøver å finne den perfekte gaven til han eller henne? Gave til mor eller far? 

Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven til den du er glad i. Vi vil gjøre det litt lettere for deg å finne ut hva du skal gi og kommer derfor med gode gavetips til enhver anledning. 

Selvfølgelig er alle forskjellige og smak og stil varierer fra person til person. Vi har håndplukket et bredt utvalg med gode gavetips og kan garantere at du finner noen gode gaveideer. Vi vil gi deg et bredt utvalg av stiler, materiale, farger og innhold, slik at du kan tilpasse gavene til ulike personer i livet ditt.

For å gjøre ting litt mer oversiktlig har vi delt opp vår gaveguide slik:  

  • Gave til han 
  • Gave til henne 
  • Gave til mamma 
  • Gave til pappa 
  • Julegave
  • Bryllupsgave 

Men med mange flotte ideer skal du ikke se bort fra at du selv finner en gave under kategorien “til han” som passer like godt til henne, eller kanskje du til og med finner en fin gave til deg selv. Uansett er vi sikker på at du vil få noen gode gavetips fra oss.

Gave til han 

Skal du gi en gave til en bror eller kanskje en kjæreste? Det er ikke alltid like lett, her er våre beste tips til gaver til han (klikk på gjenstandene på bildet under for mer informasjon).

Kjenner du noen som er interessert i øl, eller kanskje generelt noen som er glad i øl? Enhver ølinteressert vet at hvilket ølglass man drikker fra, er viktig for den helhetlige opplevelsen av drikken. Den perfekte gaven vil dermed være et Adda ølglass. Ølglasset er utformet på en unik måte som fremmer aromaen og smaken av ølet.  

Om vedkommende derimot ikke er så interessert i øl, kan vi anbefale en av våre mest populære glass - Frederik Baggers egne Shine Gatsby Dark glass. Glassene ser like stilig ut på bordet som på bartrallen og gir et helt spesielt preg til cocktails, dessert og lignende. Kombiner stil med høy kvalitet og praktikalitet.

Gave til henne 

La oss gå videre til noen gaveideer til henne. Enten det er en venninne, en søster eller kjæreste, vil vi nesten garentere at du finner en god gave som faller i smak her. 

En karaffel fungerer som et funksjonelt, men også elegant interiørelement til rommet. Det er også en flott måte å oppbevare eller servere alkohol på. Denne har et vakkert design og du kan velge mellom flere forskjellige farger. 

Hva med matchende lowball glass til den flotte karaffelen? Disse glassene er laget i miljøvennlig krystall og passer like godt til vannglass til lunsj som et drinkglass på fest. 

 

 

Gi en ekstra fin vannflaske til en du er glad i og pass på at de får i seg nok væske og holder seg frisk og sunn. Praktiske og elegante gaver til en kvinne i ditt liv.

Gave til mor 

Hva med å gi et avslappende hjemmespa i morsdagsgave? Eller kanskje bursdagsgave til mor? Hva er vel en bedre gave enn en god opplevelse? Det trenger ikke være mer komplisert enn noen flotte gjenstander som kan pynte opp og skape en god følelse i hjemmet. Det er sjelden mye som skal til for å heve det estetiske nivået et hakk.

En diffuser med duft av jasmin skaper en god og avslappende atmosfære.

 

 

Et flott lys er alltid en god gave. Vi anbefaler Frederik Baggers Refresh Pillar Candle med duft av grapefrukt og sitrus. 


En avslappende kveld blir enda bedre med noe godt å spise, eller bare noe fint å se på. Denne flotte porselenskålen er et vakkert syn og kan fylles med mors favoritter - kanskje kan du gjøre gaven enda mer personlig på den måten.

Gave til far 

Gave til far er aldri en lett oppgave. Det er ikke få av oss som sliter med å finne noe til en mann som har alt. Enten det er farsdagsgave eller burdsgsgave det er snakk om så har vi heldigvis noen flotte gavetips å komme med. 


Hva med en vakker karaffel som farsdagsgave og matchende glass i bursdagsgave? Både karaffelen og lowballglassene kommer i en rekke ulike farger og kan bli en fin, personlig gave til far.

 

 

Vårt siste gavetips til far er et elegant og stilig lys med duft av aukalyptus og mynte.

Bryllupsgave 

Flotte sett til spesielle anledninger er en perfekt, personlig bryllupsgave til det heldige paret. Et flott sett med glass har man alltid bruk for, og er en nydelig bryllupsgave til de som har alt.

Vi anbefaler et sett elegante Adda Champagneglass som kan hedre de spesielle øyeblikkene.

 

 

Om en annen stil passer ekteparet litt bedre, er et godt tips  til bryllupsgave disse unike Frederik Bagger Signature Champagneglass.

For en gave som kan brukes mer i hverdagen er disse koppene den perfekte gaven til å nyte hver morgen og kveld sammen med noe godt å drikke.

Julegavetips  

Selv om alle gavetipsene over egner seg godt til både bursdagsgave og julegave, vil vi likevel komme med noen ekstra gode julegavetips som kan passe for alle. Julen er i anmarsj, og de følgende tipsene passer godt til høytiden.

Visste du at Frederik Bagger har sin helt egen Høytidskolleksjon? Her finner du et stort utvalg av julekukuler i glass og porselen som er den perfekte julegaven som du kan henge på treet!

 

 

Til gavene under treet - eller kanskje heller på stuebordet - er vårt beste gavetips denne glasskålen som er flott å fylle med julegodteri, nøtter eller selve desserten på julaften. Øk julekosen med fin innredning og vakker pynt, som er like praktisk den er pen å se på.

Og for å komme i ordentlig god stemning er et flott lys den perfekte julegaven - dette har en duft av eukalyptus og mynte. For hva er vel jul uten de gode, gjenkjennelige duftene?

Har du enda ikke funnet den perfekte gaven? 

Forhåpentligvis har du funnet noen gode gaveideer. Om du så føler at du enda ikke har funnet hva du skal gi har vi en rekke andre flotte og produkter du kan sjekke ut her. Lykke til med gavekjøpingen, vi håper både du og den heldige mottakeren blir fornøyd!