Espresso Martini

Frederik Bagger
Martiniglass og highballglass i krystall liggende på speil

Duften av en Espresso Martini er nesten uimotståelig. Hvis du er av den ferske typen, kan du få en servert til brunsj som et supplement til morgenkaffen. Vanligvis er drinken imidlertid mest populær som en drink etter middagen, da den har en fin oppkvikkende effekt. 

Les videre og finn ut hvordan du lager den beste Espresso Martini og hvilke glass som passer best til drikken. Frederik Bagger har de perfekte cocktailglassene til den berømte drinken, som du kan sjekke ut lenger ned på siden.

Ulike oppskrifter på drinker med kaffe

Det er mange forskjellige drinker med kaffe som ingredienser. Vi har valgt å fokusere på en av de to trolig mest kjente: nemlig Espresso Martini. Men om du føler deg inspirert av andre drinker, er irsk kaffe eller som det heter på norsk - irsk kaffe - også et veldig godt alternativ. 

Oppskriften nedenfor for en Espresso Martini er basert på en drink for én person. 

Oppskrift på Espresso Martini:

Hva trenger du?

Ingredienser til din Espresso Martini

  • 3 cl espresso
  • 1 cl sukker sirup
  • 3 cl vodka
  • 3 cl kahlua

Slik gjør du det: 

  • Start med å avkjøle martiniglasset ved å legge isbiter i glasset. 
  • Bland deretter isbitene med de andre ingrediensene i en shaker og rist den godt.
  • Fjern deretter isbitene fra Martiniglasset.
  • Bruk silen til å sile de blandede ingrediensene i shakeren ned i Martiniglasset. Hvis det gjøres riktig, skal skum flyte på toppen.
  • Pynt til slutt drikken med tre kaffebønner på toppen og vipps: Din Espresso Martini er klar!
  • Nyt!

Cocktailglass til din Espresso Martini

Hos Frederik Bagger synes vi det er viktig at kvaliteten på drinken matcher med glasset den serveres i. Det betyr mye for drikkeopplevelsen at det visuelle aspektet også blir tatt i betraktning.

Hos oss finner du et stort utvalg cocktailglass i mange varianter, former og farger. Sagt på en annen måte, det er noe for enhver smak. Vi tilbyr både cocktailglass for "hverdagsdrinken" og cocktailglass til de litt mer spesielle anledningene. 

Din Espresso Martini serveres best i disse vakre krystall cocktailglassene, som er tilgjengelige i grønt, mørk, amber og mer. Se her.

Kundene våre er fornøyd med oss

Trustpilot har Frederik Bagger en score på 4,6. Det er vi veldig glade for! Dette betyr at våre kunder er fornøyd med vår service og produkter. Det er imidlertid alltid rom for forbedringer, og vi er derfor alltid veldig glade når du foretar en gjennomgang av våre tjenester og produkter!

Klarer du ikke vente med å nyte en Espresso Martini med dine nye deilige cocktailglass?

Så skynd deg og bestill! Hvis du kjøper for mer enn 1199,95, - får du gratis levering inkludert. 

Hvis du vil følge vårt utvalg, nyheter og tilbud, er du velkommen til også å melde deg på vårt nyhetsbrev med e-posten din. 

Vi håper du liker produktet eller produktene dine, og gleder oss til å handle med deg igjen!