Bli sunnere med mer vann

Frederik Bagger
Karaffel fylt med vann og agurk

Du har sikkert hørt det før ... Vann er sunt! Og avgjørende for at menneskekroppen skal fungere. Det kan være overraskende hvor mye væske betyr for helsen din. En skikkelig væskebalanse er viktig for blant annet smerte, virus, trening, vekt, utseende, forstoppelse og hjernen.


Heldigvis trenger ikke drikkevann være kjedelig. Med riktig utstyr og forskjellige smaksnyanser, blir det plutselig en fryd å drikke et kaldt glass vann. Les videre og få inspirasjon til en sunnere hverdag med mer væske uten at det blir kjedelig!

Hvor mye vann bør du drikke?

Du drikker sikkert vann hver dag, men spørsmålet er: drikker du nok? La oss først se på noen interessante fakta om vann og menneskekroppen.

Kroppene våre består av ca. 60% vann, avhengig av alder og kjønn. I løpet av et døgn mister kroppen vann gjennom aktivitet og naturlige prosesser. For mye aktivitet kan gjøre oss dehydrert. Det er derfor viktig å drikke vann jevnlig og tilstrekkelig, slik at vi kan opprettholde væskebalansen i kroppen. 

Det er individuelt hvor mye vann kroppen vår trenger. Kjønn, alder, størrelse og aktivitetsnivå spiller inn på behovet vårt. Hvor mye vi beveger oss, svetter, trener, går på do, lufttemperatur og lignende vil ha innvirkning på hvor mye vann vi må drikke i løpet av dagen.

En god tommelfingerregel er imidlertid at du skal drikke mellom 1,5-2,5 liter væske om dagen. Du kan finne ut mer om hvorfor vann er sunt i denne videoen, og få noen gode råd for et sunnere liv med mer væske. 

Et godt og enkelt råd fra oss er: ta alltid med en vannflaske på farten. Både på job, skole, ferie eller staycation. På den måten venner du deg til å drikke nok væske, og du risikerer å ikke plutselig å bli dehydrert eller tørst. Vi foreslår også å alltid ha en karaffel eller en flaske vann i kjøleskapet, slik at du alltid har noe kald og forfriskende å drikke på. Se vårt karaffelutvalg her.

Vann med smak

Vann trenger ikke å være kjedelig å drikke. I tillegg til å være billig, kan det smake utrolig godt hvis du tilfører litt smak og alternativt bobler. 

Her er tre gode ideer til vann med smak: 

  • Sitronvann → skjær noen sitronskiver som du putter i vannet, den friske væsken får plutselig en helt annen karakter og friskhet. 
  • Jordbærvann → Jordbær gir vannet en søt og frisk smak, om du også tilsetter bobler, smaker det nesten som en sommerdrikk 
  • Agurkvann → agurk gir vannet en mer rund smak, og tilfører til og med vitaminer til den deilige drikken. 

Disse tre smakene er bare noen eksempler. Du kan tilsette nesten alt du ønsker av frukt og grønnsaker som i seg selv består av mye væske, slik at de kan avgi litt smak. 

Server vannet ditt på en stilfull måte

Vakre vannglass

Det skal være gøy å drikke vann og være sunn. Det synes vi i hvert fall hos Frederik Bagger, og det er derfor vi har designet det vannglass i krystall i mange forskjellige farger. Se for eksempel disse vakre ravfargede vannglassene som kan brukes til enhver anledning, eller store vannglass i ulike former og farger. Uansett om du ønsker deg store vannglass, små vannglass, farget vannglass eller klassiske vannglass finner du det hos oss.


Elegante karafler 

I tillegg til vannglass i mange farger, kan vi også tilby forskjellige typer karafler for servering av vannet. I vårt sortiment har vi både karaffel med og uten lokk. 

Se for eksempel disse vakre vannkarene med lokk i tre forskjellige farger, som alle er i krystall og designet på en stilfull måte: 

 

Har du blitt mer tørst på vann? Skynd deg og bestill en vakker vannkaraffel i krystall med matchende glass!

Vi tilbyr gratis levering ved kjøp over 1199,95,-. 

Du er også hjertelig velkommen til å melde deg på vårt nyhetsbrev, så du er alltid oppdatert om våre tilbud og vår siste kolleksjon! 

Kunder er fornøyd med produktene våre

Hos Trustpilot har Frederik Bagger heldigvis en overvekt av fornøyde kunder med en score på 4,6.  Det er vi veldig glade for! Det er imidlertid alltid rom for forbedringer og tilbakemeldinger. Vi setter alltid pris på om du vil skrive en anmeldelse av produktene våre.